DEN BOSCH - FC Den Bosch en MVV konden het onderlinge duel niet afmaken doordat het duel bij een 3-2 stand werd stilgelegd.

Beide ploegen maakten er in de eerste helft een gezapig potje van, maar na de rust brak Ferre Slegers de ban. De Belg zette de Limburgers met een kopbal op voorsprong. Nadat Jaron Vicario met een droge knal de stand in evenwicht had gebracht namens FC Den Bosch werd het duel tijdelijk gestaakt.

Na de hervatting kwamen de bezoekers uit Maastricht voor het eerst op voorsprong. Nabil El Basri zette de 1-2 op het scorebord. Daarna werd het duel opnieuw stilgelegd door arbiter Bourdeaud'hui uit België. Na de nieuwe hervatting scoorde Kacper Kostorz twee keer voor de thuisploeg waardoor het 3-2 stond voor FC Den Bosch. Daarna werd het duel opnieuw gestaakt en ditmaal definitief.