MAASTRICHT - Go Ahead Eagles heeft voor het eerst sinds een maart weer eens een wedstrijd gewonnen. Op bezoek bij MVV zegevierde de ploeg van Kees van Wonderen na een sterke eerste helft met 0-2.

De gasten uit Deventer hadden al een tweetal kansen gemist, waarbij Maël Corboz de laat raakte, alvorens men na een klein half uur op voorsprong kwam door een rake kopbal van Jay Idzes uit een voorzet van Bas Kuiper. nauwelijks acht minuten later kopte Sam Beukeme een corner van Corboz tegen de touwen.

Waar MVV aanvallend de eerste helft aanvallend weinig kon brengen, moest men in de tweede helft wel. Doch de sterke verdediging van de Eagles gaf geen krimp. Doelman Gorter moest slechts eenmaal echt in actie komen om een schot van Schroijen te keren waarna men ht duel gecontroleerd uitspeelde.