MAASTRICHT - In de onderste helft van de Keuken Kampioen Divisie heeft MVV de vierde zege op rij behaald door in De Geusselt Jong AZ met 3-2 te kloppen. De ploeg van trainer Kalezic toonde de nodige veerkracht want keek een kleine twintig minuten voor tijd nog tegen een achterstand aan.

MVV begon nochtans goed toen Joy-Lance Mickels na ruim een kwartier de score opende. De gelijkmaker tien minuten later was zeer discutabel. Keeper Mike Havekotte leek een kopbal van Taabouni makkelijk te klemmen, maar kreeg een klein duwtje in de rug waardoor hij met bal en al iets over de lijn ging. Tot verbazing van een ieder keurde de scheidsrechter het doelpunt op advies van zijn assistent goed.

Kort na rust komt Jong AZ voor het eerst op voorsprong als Fedde de Jong de bal langs Havekotte schuift. In de laatste twintig minuten weten de Limburgers het duel te doen keren. Djibril Dianessy zorgt voor de gelijkmaker en tien minuten later weet Arne Naudts de 3-2 achter keeper Beau Reus te schieten.