MAASTRICHT - In het onderzoek naar een zware mishandeling die eind 2022 plaatsvond, is donderdagochtend een verdachte aangehouden. Dit betreft een 59-jarige man uit Maastricht.


De mishandeling vond op vrijdagavond 25 november 2022 op zeer brutale wijze plaats. Een nietsvermoedende vrouw parkeert die avond haar voertuig aan de Lage Kanaaldijk in Maastricht. Terwijl ze haar kind uit de auto wil halen, wordt ze door een man belaagd. Hij valt haar aan en werkt haar naar de grond. Het slachtoffer heeft zich vervolgens onder ziekenhuisbehandeling moeten stellen voor de opgelopen verwondingen.

De zaak heeft het onderzoeksteam nooit losgelaten. Afgelopen november is er nog foto van de verdachte verspreid via de online kanalen van Politie Limburg. Daarnaast was er op 21 november 2023 ook aandacht voor de zaak in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Mede dankzij deze oproepen richting publiek kon donderdagochtend 59-jarige man uit Maastricht worden aangehouden. Hij wordt ervan verdacht deze mishandeling te hebben gepleegd. De politie dankt eenieder voor het meedenken en het delen van tips en informatie.