MAASTRICHT - Vrijdagavond 29 april loopt een man in Maastricht in het gezelschap van een aantal andere jongeren. Wanneer ze op de kruising Aert van Trichtweg met de Proosdijweg lopen, vragen de jongens hem om geld. Hij geeft hun een geldbedrag, maar de jongeren willen meer. In het conflict dat daarop ontstaat, wordt het slachtoffer meermaals gestoken en op de grond geduwd. Daarbij loopt hij diverse botbreuken en verwondingen op.


We zijn op zoek naar de jongemannen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Ze zijn diverse malen vastgelegd op de camerabeelden in de binnenstad. Om tot herkenning van de verdachten te komen, worden beelden hierbij vrijgegeven. In overleg met het Openbaar Ministerie worden de beelden eerst geblurd vrijgegeven. Wanneer hun identiteit niet binnen twee weken bekend is, worden de beelden van de verdachten ongeblurd vrijgegeven.

Kent of herkent u een of meerdere verdachten? Of heeft u meer informatie? Neem dan contact op via 0900-8844, onderstaand tipformulier of deel informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).