MAASTRICHT - Vrijdag 20 oktober is het zover. Dan gaat de Jan Linders aan de Rijksweg 62A in Maastricht om 13:00 uur tijdelijk dicht om daarna weer open te gaan als een Albert Heijn Jan Linders. De winkel wordt op dinsdag 7 november om 11:00 uur feestelijk geopend door het vertrouwde winkelteam. Supermarktmanager Wendy Frenken-Janssen: "Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren."


Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de nieuwe Albert Heijn Jan Linders-winkels aan de Masadastraat 51 en Tongerseweg 57A02 in Maastricht.

Vanaf dinsdag 7 november om 11:00 uur staan de medewerkers van Albert Heijn Jan Linders De Heeg weer vol enthousiasme klaar.

Klanten zien dan een vernieuwde supermarkt waarin al het lekkere van Albert Heijn is aangevuld met het beste van Jan Linders. De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten, heeft het vertrouwde voordeel en producten van het bekende 'Onze Trots'-assortiment. Wendy Frenken-Janssen: "We kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel. Kom langs en vier de opening gezellig met ons mee. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste 500 klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster."