MAASTRICHT - Zaterdag 2 september is het zover. Dan gaan de Jan Linders-winkels aan de Masadastraat 51 en Tongerseweg 57A02 in Maastricht om 18:00 uur tijdelijk dicht om daarna weer open te gaan als Albert Heijn Jan Linders. De winkel aan de Masadastraat wordt op dinsdag 19 september om 11:00 uur feestelijk geopend en de winkel aan de Tongerseweg opent een week later, op dinsdag 26 september om 11:00 uur. De supermarktmanagers nodigen alle klanten van harte uit om bij de opening aanwezig te zijn en Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren.


Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

De nieuwe Albert Heijn Jan Linders-winkels zijn de eerste Maastrichtse winkels die worden omgebouwd. Klanten maken straks kennis met twee vernieuwde supermarkten waarin al het lekkere van Albert Heijn is aangevuld met het beste van Jan Linders. De winkels bieden veel nieuwe producten en diensten, hebben het vertrouwde voordeel en producten van het bekende 'Onze Trots'-assortiment. Beide winkels vieren hun openingen feestelijk. Voor de eerste 500 klanten is er een leuke verrassing en er zijn bijzondere openingsaanbiedingen. Ook kun je op de foto met de levensgrote hamster.

Masadastraat

Supermarktmanager Maarten Felling en zijn team kijken uit naar de opening van Albert Heijn Jan Linders Maastricht Noord aan de Masadastraat en hopen veel klanten te mogen verwelkomen op dinsdag 19 september. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Jan Linders-winkels in de buurt: Rijksweg 62 in Maastricht en Sint Agnesplein 8 in Bunde. Uiteraard zijn zij ook welkom bij de Albert Heijn aan de Scharnerweg 110 in Maastricht.

Tongerseweg

Op dinsdag 26 september vanaf 11:00 uur staan supermarktmanager Johnny Stassen en zijn team weer enthousiast voor iedereen klaar in de nieuwe Albert Heijn Jan Linders aan de Tongerseweg. Zij hopen het openingsfeestje met veel klanten te mogen vieren. Tijdens deze verbouwing ben je welkom bij de Jan Linders De Heeg aan de Rijksweg 62 en bij de Albert Heijn XL aan de Brusselsepoort 45, beide in Maastricht.