MARGRATEN - In het weekend van 7-10 juni organiseert de christelijke autoclub Christians & Cars een weekendrit. Ze gaan rijden door het Zuid-Limburgse heuvelland, Eifel en Ardennen.

We verblijven in een groot vakantiehuis in Margraten, waarbij iedereen een eigen 2 persoonskamer en badkamer heeft. Voor het eten wordt ook gezorgd! Er zal een avondbuffet, drie gangen menu, ontbijt, lunch en lekkere tussendoortjes zijn. Oftewel All Inclusieve.

Zaterdag houden we een grote dag rit door de Eifel en Ardennen. Onderweg wordt er geluncht in een authentiek Duits restaurant en wordt er ’s middags bij het Drielandenpunt voor koffie, thee en een lekkere Limburgse vlaai gezorgd!

Zondagmorgen houden we rust en is het mogelijk om naar de kerk te gaan. ’s Middags is er voor de liefhebbers nog een mooie route uitgezet.

Zoals de naam al aangeeft, draait het bij Christians & Cars om christenen met een autoliefhebberij. Een autohobby beleef je natuurlijk graag samen. Iedereen met een auto is welkom. Sommige deelnemers rijden met een Ferrari, anderen met een Kever. Ook zijn er mensen die in een Fiat of Ford komen. We sluiten niemand uit, want de focus van Christians & Cars ligt uiteraard op de christelijke autoliefhebber voor wie zijn of haar auto een echte hobby is. We nodigen je graag uit om voor de kostprijs van € 340,= p.p mee te komen rijden met onze weekendrit!

Wacht niet te lang met opgeven, want Vol=Vol!

Iedereen is Welkom!

Inschrijven kan via mail: christiansandcars22@gmail.com of via WhatsApp: 06-37458557.
Voor meer info kijkt u op onze website: www.christiansandcars.nl