MAASTRICHT - In het centrum van Maastricht, aan de Spilstraat, zit nu een prachtig verbouwde Etos. Vandaag ging de winkel officieel open voor klanten. Winkelmanager Nicolle Heuts en haar team zorgden voor een hartelijk welkom. "Veel klanten waren ronduit sprakeloos! Ze hadden niet verwacht dat onze winkel zo ruim en zo mooi zou zijn."

De verbouwing van Etos-Spilstraat ging uiteraard gepaard met de grootst mogelijke zorg voor de monumentale gebouwen. Het resultaat mag er zijn: buiten zie je een fraaie pui in de stijl van het historische pand en binnenin zorgen de zachte tinten op de wanden en het houtgebruik voor een warme uitstraling. In de winkel is ruim aandacht voor beauty en gezondheid en kunnen klanten gratis gezondheidschecks doen. Betalen gaat eenvoudig: je kunt de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa's.

Inspiratie

Er is een mooie beautyafdeling met keuze uit verschillende merken en die volop inspiratie biedt voor een nieuwe look. Medewerkers staan graag voor je klaar om met een snelle touch up te laten zien hoe je zelf een make up-product kunt toepassen. Ook vind je er ook een groot aanbod gezondheidsproducten zoals vitamines en supplementen. De Etos Merk-producten, die van hoge kwaliteit zijn en een vaste lage prijs hebben, vallen voortaan goed op in de winkel. Nicolle Heuts: "Voordeel valt dus niet meer te missen."

Gratis gezondheidschecks
Het team van Etos-Spilstraat kan klanten veel vertellen over wat je zelf kunt doen om gezond te blijven. Hiervoor is er een aparte ruimte ingericht waar je terecht kunt voor advies. Daar worden regelmatig gratis gezondheidschecks aangeboden. "We starten met een bloeddrukmeting, uitgevoerd door onze gecertificeerde drogisten, op de zaterdagen 29 oktober, 5 en 12 november", aldus de winkelmanager.