MAASTRICHT - Het was vandaag gezellig druk aan de Tongerseweg in Maastricht. Daar opende de nieuwe Albert Heijn Jan Linders de deuren. Naast veel nieuwe producten en services vinden klanten er ook het vertrouwde assortiment van Jan Linders en zien zij de bekende medewerkers terug. "Onze klanten zijn nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel en kwamen meteen een kijkje nemen. De eerste reacties zijn positief", vertelt supermarktmanager Johnny Stassen.

Het voordeel van samen in het Zuiden


De Albert Heijn van Jan Linders aan de Tongerseweg 57A02 biedt het beste van twee werelden. Er is een groot versplein met een gevarieerd assortiment groente, fruit, verspakketten, maaltijden en vega(n) producten. Ook de bekende favorieten van 'Onze Trots' zoals Limburgse vlaaien, vloerbroden, vleeswaren, verse soepen, zuurvlees en koude schotels zijn er te vinden. Het bekroonde bierassortiment van Jan Linders heeft een mooie plek in de winkel. In de hal van de supermarkt zit een Gall & Gall gemak met een uitgebreid aanbod sterke dranken.

Digitaal gemak en voordeel


In de winkel zijn gloednieuwe zelfscankassa's waar klanten snel hun boodschappen kunnen afrekenen. Overal hangen digitale schermen met informatie over seizoensproducten en recepten. Met de honderden Bonusaanbiedingen per week en de 2.000 Prijsfavorieten (eigenmerk-producten van topkwaliteit die altijd laag geprijsd zijn) kunnen klanten voordelig boodschappen doen. Voor extra voordeel is er de Albert Heijn-app met daarin de mogelijkheid om je te abonneren op 'Mijn Albert Heijn Premium'. Hiermee krijgen klanten extra persoonlijke aanbiedingen in de Bonus Box, dubbele koop- en spaarzegels en Mijn Miles (ook wel bekend als Air Miles) en 10% korting op het uitgebreide biologische assortiment. In de winkel staan medewerkers klaar voor hulp bij het installeren en het wegwijs worden in de app.

Jan Linders Fonds

Ook als Albert Heijn blijft de winkel actief betrokken bij de buurt, onder andere door het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt kiest elk jaar een lokaal doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. Net als voor de verbouwing steunt de winkel aan de Tongerseweg 'Serve the City Maastricht'. De stad verbinden door elkaar te helpen. De opbrengst is bestemd voor hulp aan mensen die het moeilijk(er) hebben door sport, spel, muziek en zoveel meer. Met een klein gebaar kun je een groot verschil maken!

Albert Heijn Jan Linders aan de Tongerseweg 57A02 in Maastricht is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Op 19 september opende nog een Albert Heijn Jan Linders-winkel in Maastricht Noord, aan de Masadastraat 51.