MAASTRICHT - ADO Den Haag verloor vrijdagavond bij MVV ook zijn derde wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer/coach Dirk Kuyt keek al na zeventien seconden tegen een achterstand aan en kwam die vroege treffer ondanks een flink offensief na de pauze niet meer te boven.

De gasten waren duidelijk niet bij de les in Maastricht toen Koen Kostons al luttele tellen na de aftrap de bal achter keeper Wentges wist te schieten. Die score werd halverwege de eerste helft verdubbeld door een treffer van Remans. Voor rust deed ADO Den Haag via een knappe kopbal van Thomas Verheijdt wat terug.

Een offensief van de Haagse ploeg volgde na rust, maar ondermeer Wehrmann en Verheydt lieten de kansen liggen. Halverwege de tweede helft kwamen er aan alle illusies een eind toen Livriamento de 3-1 liet aantekenen.