EINDHOVEN - Jong PSV doet het goed in de strijd om de vierde periode. Tegen het de laatste tijd eveneens goed presterende MVV wist de ploeg van Peter Uneken maandagmiddag met 3-1 te winnen.

Op De Herdgang kwam de thuisploeg al snel op voorsprong toen Joël Piroe een voorzet van links tot doelpunt wist te promoveren. MVV kwam er in eerste instantie niet aan te pas, maar werd tegen het eind van de eerste helft sterker, en pakte dit na rust verder op.

Via Joy-Lance Mickels, die in de eerste helft nog een vrije trap op de kruising had geschoten kwamen de Limburgers op gelijke hoogte. Het slotakkoord was echter voor de PSV-beloften. Rechtsback Shurandy Sambo maakte alweer zijn vijfde treffer van het seizoen en in de slotfase gooide Kristofer Kristinsson het duel in het slot.