MAASTRICHT - MVV is opgeklommen naar de vijfde plaats van de Keuken Kampioen Divisie door in eigen huis hekkensluiter Telstar te verslaan. De ploeg van trainer Andries Jonker wacht nog altijd op de eerste zege en staat na vijf duel met twee punten onderaan de ranglijst.

MVV was feitelijk in één helft al klaar met de gasten uit Velsen. Al na twaalf minuten mocht het thuispubliek juichen toen Mart Remans op aangeven van nieuwkomer Roland Alberg de score opende. Nog geen tien minuten later verdubbelde Remans de score toen keeper Trevor Doornbusch de fout inging door de makkelijk te houden prooi te laten glippen. Nog voor de rust was het duel beslist door aanvoerder Sven Blummen na een fraaie steekpass van Nicky Souren.

Na de rust schakelde MVV een tandje terug en bleek Telstar niet bij machte iets terug te doen. De thuisploeg speelde het duel dan ook gecontroleerd uit: 3-0.