UTRECHT - MVV heeft op bezoek bij Jong FC Utrecht de derde zege op rij behaald waarbij keeper Mike Havekotte net zo vaak de nul hield. Op Sportpark Zoudenbalch wonnen de Limburgers met het kleinst mogelijke verschil.

Hoewel de zege miniem was bleek deze wel terecht. MVV had in de eerste helft al afstand kunnen nemen. Voordat Joy-Lance Mickels in de 24e minuut via de binnenkant van de paal de score opende hadden de gasten al kansen gemist via Naudts en Mares. Kort voor rust komt MVV wel twee maal goed weg als Mallahi naast schiet en Havekotte redt op een poging van Fernandez.

Kort na rust krijgt Naudts opnieuw een goede kans, maar mist precisie en vervolgens weet MVV het achterin goed te controleren en geeft nauwelijks iets weg. In de slotfase lukt het ook Blummel niet om de wedstrijd in het slot te gooien, maar dat blijkt ook niet nodig want MVV houdt de 0-1 in stand.