MAASTRICHT - MVV heeft vrijdagavond aan klantenbinding gedaan door in een prima wedstrijd Jong Ajax met 4-1 terug te wijzen.

Mart Remans bracht de thuisploeg op voorsprong met een schot uit de draai tussen drie verdedigers in, waarna een hoog schot van Sven Blummel diende als de voortreffelijke afronding van een vlotte counter. Koen Kostons liet vervolgens een goede kans onbenut en aan de aandere kant schoot Gabriel Misehouy tegen de onderkant van de lat.

Zeven minuten na de rust trof Misehouy de binnenkant van de paal, maar toen ging de bal wel binnen: 2-1. Een van richting veranderd schot van Kostons bracht de marge weer op twee en Ruben van Bommel verergerde het Amsterdamse leed kort voor tijd.