MAASTRICHT - MVV blijft goed presteren in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond wist men tegen Willem II een 0-2 achterstand ongedaan te maken om uiteindelijk met 3-2 te zegevieren.

Willem II kende een daverende start en kwam al na vier minuten op voorsprong toen Michael de Leeuw scoorde na voorbereidend werk van Nick Doodeman. Even later wisten de twee elkaar opnieuw goed te vinden, alleen was toen Doodeman de afmaker.

Willem II zat op rozen en hoopte de marge in de tweede helft te vergroten. Dat lukte echter niet want de Tilburgers gaven het helemaal weg. MVV maakte het via een fraai schot van Marko Kleinen weer spannend, waarna Koen Kostons vlak voor tijd de gelijkmaker liet noteren. Ver in de blessuretijd zorgde Rein van Helden zelfs voor een Maastrichtse zege waardoor MVV nu op een keurige vierde plaats staat.