MAASTRICHT - Op zondagmiddag 13 november a.s. geeft Claudia y Manito een akoestisch concert in de Cellebroederskapel, Cellebroedersstraat 4 te Maastricht.

Bij dit optreden gaat de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aan met de flamencogitaar. Betoverende melodieën en tot de verbeelding sprekende improvisaties nemen de luisteraar mee naar een gevoelswereld vol passie, weemoed en hartstocht.

Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid pakt ze de toehoorder geraffineerd in. Gipsygitarist Manito staat haar muzikaal terzijde. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende Manitas de Plata. Claudia y Manito is voor de liefhebber een absolute must see.

De aanvang is 15.00. Inloop vanaf 14.30 De entree is €15, Op de locatie kan alleen contant worden afgerekend. Reserveren kan via de site www.cellebroederskapel.nl of telefonisch 06 – 223 60 604